Oversætte

Hvor kan du oversætte sætninger til andre sprog?

Hvor kan du oversætte sætninger til andre sprog?

Google Oversæt tekst Googles gratis online sprogoversættelsestjeneste oversætter øjeblikkeligt tekst til andre sprog.

  1. Hvor kan jeg oversætte sætninger?
  2. Hvilke websteder kan oversætte tekst til flere sprog på én gang?
  3. Hvilken hjemmeside kan oversætte sprog?
  4. Er Google Oversæt korrekt for filippinsk?
  5. Hvilken app oversætter filippinsk til engelsk?
  6. Er der en app, der automatisk oversætter?
  7. Er der en sms-app, der oversætter?
  8. Er der en app, der oversætter, mens du skriver?

Hvor kan jeg oversætte sætninger?

Google Oversæt bruges bedst, når du har mere end ét ord eller en hel sætning, du skal oversætte .

Hvilke websteder kan oversætte tekst til flere sprog på én gang?

Google Translate er et meget godt program, som hjælper brugere med at oversætte tekst på få sekunder. Du skal blot indtaste kildesproget og outputtet. Faktisk kan det også lade dig registrere det sprog, du har indtastet for at konvertere til et andet sprog.

Hvilken hjemmeside kan oversætte sprog?

Google tilbyder et gratis værktøj kaldet Google Oversæt til hurtigt at oversætte dit websteds indhold til over 100 sprog. Alt du skal gøre er at skrive eller kopiere og indsætte din tekst i boksen til højre, vælge sproget (eller lade værktøjet finde det for dig), og derefter vælge det sprog, du vil oversætte det til.

Er Google Oversæt korrekt for filippinsk?

Modersmål læser oversættelserne og vurderede deres nøjagtighed. ... Ligesom 2019-undersøgelsen fandt den ud af, at Google Translate var over 90 procent nøjagtig for spansk. Tagalog, koreansk og kinesisk havde nøjagtighedsgrader på mellem 80 og 90 procent.

Hvilken app oversætter filippinsk til engelsk?

Filipino English Translator er en anden simpel oversætterapp. Det oversættes fra filippinsk til engelsk og omvendt. Det fungerer til stemme, skrivning og håndskrift.

Er der en app, der automatisk oversætter?

Den nye funktion hedder Tap to Translate, og den kommer i en opdatering til Google Translate til Android her til morgen. Funktionen gør det muligt for Oversæt automatisk at dukke op i andre apps, efter du har fremhævet tekst på et fremmedsprog.

Er der en sms-app, der oversætter?

Nu, i stedet for at skrive en besked og oversætte den bagefter med Now on Tap, eller indtaste tekst i Googles dedikerede Oversæt-app, vil Gboard gøre det automatisk for dig, når du trykker på Oversæt-ikonet.

Er der en app, der oversætter, mens du skriver?

Installer Gboard på din Android-telefon eller -tablet. Åbn enhver app, som du kan skrive med, f.eks. Gmail eller Keep. Tryk på et område, hvor du kan indtaste tekst. Vælg det sprog, du vil oversætte fra.

Hvad er den bedste harddisk til videoredigering?
Hvilken størrelse harddisk skal jeg bruge til videoredigering? Opbevaring Mindst 256 GB harddisk, 7200 RPM, helst SSD (hurtigste), HDD også god... køb...
Hvilket program bruger folk til at lave league of legends-videoer?
Hvilket program bruger folk til at lave videoer? Som jeg tidligere nævnte, er de tre mest populære programmer, som Youtubere bruger til at redigere de...
Hvordan får du videoer på din computer?
Hvorfor kan jeg ikke få video på min computer? Hvis du ikke kan åbne videofiler på din computer, har du muligvis brug for yderligere software eller ny...