Subwoofer

Hvor kan man købe en subwoofer, der passer til en computer?

Hvor kan man købe en subwoofer, der passer til en computer?
  1. Kan du tilslutte en subwoofer til en computer?
  2. Hvordan tilslutter jeg min subwoofer og højttalere til min computer?
  3. Kan en subwoofer tilsluttes en bærbar computer?
  4. Kan du bruge en hvilken som helst højttaler som subwoofer?
  5. Er et subwoofer kabel bare et RCA kabel?
  6. Hvad gør en subwoofer?
  7. Hvor placerer du en subwoofer?
  8. Hvad er en god watt til computerhøjttalere?
  9. Hvordan tilslutter jeg min subwoofer til mit bundkort?

Kan du tilslutte en subwoofer til en computer?

Tilslut en 3.5 mm til dobbelt RCA-kabel ind i den gule udgang. Dette er en center/subwoofer dobbelt udgang, så enten den hvide eller den røde RCA er nu subwooferen ude. Indstil computeren til output 2.1 lyd, sæt det hvide og røde RCA stik i et ad gangen og se, hvilken der får suben til at lyde.

Hvordan tilslutter jeg min subwoofer og højttalere til min computer?

Tilslut lydkablet med sorte stik til den bageste højttalerudgang på bagsiden af ​​computeren. Sæt den anden ende af kablet i den sorte port på subwooferen ved siden af ​​den grønne port. Tilslut lydkablet med orange stik til den orange Center- eller Digital Out-port på bagsiden af ​​computeren.

Kan en subwoofer tilsluttes en bærbar computer?

En subwoofer kan forbedre lyden på din bærbare computer. ... Lydydelsen på en bærbar computer kan øges betydeligt ved at tilslutte en subwoofer til den. Selvom det ikke er en vanskelig opgave, skal du bruge et par adapterkabler for at lave forbindelserne.

Kan du bruge en hvilken som helst højttaler som subwoofer?

En normal højttaler er ikke i stand til at producere lavfrekvent lydemission og kan derfor ikke bruges som en subwoofer. På grund af subwooferens unikke formål kan en normal højttaler ikke erstatte den. Du kan bruge en woofer til at opnå lave bastoner, men selv dette kan ikke sammenlignes med en sub.

Er et subwoofer kabel bare et RCA kabel?

Et RCA-kabel forbinder en subwoofer til en modtager med et lydsignal sendt til standard venstre-, højre- og centerkanaler med en koaksial forbindelse. Et subwooferkabel indeholder typisk de samme ledninger, men har yderligere afskærmning tilføjet for at reducere højttalerbrummen og give større lydklarhed.

Hvad gør en subwoofer?

En subwoofer (subwoofer) er højttaler, der er dedikeret til gengivelsen af ​​lydfrekvenser med lav tone, der oftest kaldes bas. ... Dette fjerner en stor del af strømbelastningen fra A/V-modtageren og gør det muligt for receiveren eller forstærkerne kun at forsyne mellemtone- og diskanthøjttalerne.

Hvor placerer du en subwoofer?

Typisk placerer du en subwoofer langs frontvæggen i rummet. Flytning af alle baslydene til subwooferen giver dine fronthøjttalere mulighed for at fokusere på mellem- og højfrekvenser. (Subwooferen kan håndtere alle lavfrekvente baslyde i en hjemmebiograf.)

Hvad er en god watt til computerhøjttalere?

De fleste gode højttalere spænder fra 10 watt til 1000 watt peak. Fordelen ved større watt er det mulige volumenforøgelse og mere solid tonekvalitet og dækning ved lavere lydstyrker. Gode ​​udendørs højttalere vil normalt have omkring 80 watt. For computerhøjttalere skal du kigge efter 10 til 25 watt.

Hvordan tilslutter jeg min subwoofer til mit bundkort?

Du skal bruge et kabel, der har en stereo 3.5 mm ministik i pc-enden og to RCA-stik i underenden. Indstil pc'en til 2,1. Det skulle tænde for subwooferudgangen, men ikke den midterste kanaludgang på det orange stik. Kun et af RCA-stikkene i underenden vil være aktivt.

Hvordan kan du justere rystelsen af ​​skærmen?
Hvilken app får din video til at ryste? Metode 1 Filmora Video Editor - Enkel og praktisk Video Shake Effect Editor. Filmora Video Editor til Windows ...
Hvordan får du videoer på din computer?
Hvorfor kan jeg ikke få video på min computer? Hvis du ikke kan åbne videofiler på din computer, har du muligvis brug for yderligere software eller ny...
Hvor mange videospilfigurer er der blevet skabt, siden videospil begyndte?
Hvor mange videospil har der nogensinde eksisteret? Efter at have lavet nogle undersøgelser, kommer vores samlede ud til 1181019. Dette inkluderer 335...