Oversætte

Hvilken facilitet er tilgængelig for at oversætte et pdf-dokument?

Hvilken facilitet er tilgængelig for at oversætte et pdf-dokument?
  1. Har Adobe PDF en oversætter?
  2. Er der en oversættelsesfunktion i Adobe?
  3. Findes der et program der kan oversætte dokumenter?
  4. Hvordan oversætter jeg et dokument i Adobe?
  5. Hvordan oversætter jeg i Adobe?
  6. Kan ord oversætte et dokument?
  7. Hvordan oversætter jeg en PDF-fil på min telefon?
  8. Hvordan oversætter jeg et sprog til engelsk?
  9. Er der nogen oversættelsessoftware?
  10. Er der oversættelsessoftware?
  11. Hvordan kan jeg hurtigt oversætte en PDF?
  12. Fungerer Google Translate med PDF?

Har Adobe PDF en oversætter?

Kan Adobe Acrobat oversætte PDF? Nå, du må være skuffet over at vide, at der ikke er sådan en mulighed som en Adobe PDF-oversætter, der kunne oversætte din PDF fra engelsk til andre sprog. ... Ifølge Adobes fora har Adobe PDF-læser ikke oversættelsesfunktionen, og Adobe Reader-oversættelse er endnu ikke kommet.

Er der en oversættelsesfunktion i Adobe?

Adobes indbyggede værktøj strømliner og fremskynder oversættelsesindsatsen, så du kan konfigurere webstedsaktiver - fra kopi til indholdsfragmenter til billedmetadata - på flere sprog i løbet af få minutter.

Findes der et program der kan oversætte dokumenter?

Microsoft Word

Microsoft Office 365-abonnenter kan oversætte Word-dokumenter til et hvilket som helst af vores understøttede sprog ved hjælp af Word Translator, en intelligent tjeneste, der er tilgængelig via skyen.

Hvordan oversætter jeg et dokument i Adobe?

Du kan trække og slippe filen (træk og slip kan være lidt vanskelig at få det helt rigtigt), eller du kan uploade den på gammeldags måde. Når filen er uploadet, klik på den blå "Oversæt"-knap. Dette vil indlæse dit oversatte dokument til en ny fane i din webbrowser.

Hvordan oversætter jeg i Adobe?

Vend tilbage til Adobe-dokumentet og vælg den tekst, du vil oversætte ved at klikke på højre museknap og vælge "kopi." Hvis du vil oversætte hele dokumentet, kan du "vælge alle" ved at holde kontroltasten nede, mens du trykker på bogstavet "a."

Kan ord oversætte et dokument?

Word til Microsoft 365 gør det nemt

I Word til Microsoft 365, når du åbner et dokument på et andet sprog end et sprog, du har installeret i Word, tilbyder Word intelligent at oversætte dokumentet for dig. Klik på knappen Oversæt, og en ny, maskinoversat kopi af dokumentet vil blive oprettet til dig.

Hvordan oversætter jeg en PDF-fil på min telefon?

Download PDF til Word til Android, og åbn appen. Tryk derefter på knappen + for at tilføje en fil, du ønsker at konvertere og til sidst oversætte. Filen vil blive konverteret og tilgængelig til brug om en time (hvis du bruger gratis version) eller om 15 minutter, hvis du er tilmeldt. Der er dog ingen forskel i konverteringskvalitet.

Hvordan oversætter jeg et sprog til engelsk?

Oversæt tale

Tryk på mikrofonikonet øverst på skærmen, og sig dit ord eller din sætning ind i appen. Google Translate oversætter derefter dine ord til målsproget. Tryk på højttalerikonet for at høre oversættelsen. En anden mulighed er at trykke på Transskriber-ikonet og derefter begynde at tale.

Er der nogen oversættelsessoftware?

SDL Trados Studio

Det mest anbefalede computerassisterede oversættelsesværktøj (CAT) af Gengo Wordsmiths, SDL Trados er en klog investering for fuldtidsoversættere. Denne software indeholder TM, terminologi, maskinoversættelse og softwarelokalisering.

Er der oversættelsessoftware?

En oversættelsessoftware er designet til at lette og fremskynde oversætterens arbejde ved at give et stabilt og sikkert miljø. Ved at bruge memoQ-oversættelsessoftwaren kan du blandt andet nyde funktioner som maskinoversættelse, stavekontrol, tekstbehandling, oversættelseshukommelse og terminologistyring.

Hvordan kan jeg hurtigt oversætte en PDF?

Vælg noget tekst i dokumentet. Tryk på Alt+Shift+A for at få oversættelse med det samme for et ikke-PDF-dokument, eller højreklik på markeringen og vælg "Oversæt <din valgte tekst>".

Fungerer Google Translate med PDF?

Google Oversæt oversætter ikke kun ord og sætninger for dig; det kan også oversætte hele dokumenter, såsom almindelig tekst og rich-text-dokumenter, Microsoft Word-dokumenter og HTML. Det kan endda oversætte PDF-filer. ... Du behøver ikke en Google-konto for at få adgang til den, fordi den er gratis for alle.

Hvordan får du videoer på din computer?
Hvorfor kan jeg ikke få video på min computer? Hvis du ikke kan åbne videofiler på din computer, har du muligvis brug for yderligere software eller ny...
Hvad er den bedste computer til hjemmevideoredigering?
Er en bærbar eller desktop bedre til videoredigering? Budget for din foretrukne videoredigeringssoftware Du vil sandsynligvis købe begge dele på samme...
Hvordan gør du en video mindre til e-mail?
Hvordan reducerer jeg filstørrelsen for e-mail? Komprimer filen. Du kan gøre en stor fil lidt mindre ved at komprimere den til en zippet mappe. I Wind...