Subwoofer

Subwoofer med højttalerudgange

Subwoofer med højttalerudgange
  1. Hvorfor har subwoofere højttalerudgange?
  2. Kan du tilslutte subwoofer til højttalerudgang?
  3. Kan du tilslutte en subwoofer med højttalerledning?
  4. Hvad er højttalerindgangene på en subwoofer til?
  5. Hvad betyder subwoofer-output?
  6. Hvorfor har min subwoofer to indgange?
  7. Hvordan tilslutter jeg min subwoofer til mine stereohøjttalere?
  8. Hvordan slår jeg mine baghøjttalere ind i subs?
  9. Er et subwoofer kabel bare et RCA kabel?
  10. Har subwoofere brug for specielle kabler?
  11. Kan jeg tilslutte subwoofer uden forstærker?
  12. Hvad er højttaleroutput?
  13. Hvad er højttalerniveauindgange?
  14. Hvad er lavniveau input på subwoofer?

Hvorfor har subwoofere højttalerudgange?

Som næsten alle andre har sub-en to sæt indgange, så den kan acceptere enten linje- eller højttalerniveau-indgangssignaler. Den "højttaler ud", du ser, er bare en bypass fra hi-level indgangene, så du kan føre ledningerne, der kommer fra en stereoforstærker, gennem sub'en og derefter til højttalerne.

Kan du tilslutte subwoofer til højttalerudgang?

Du kan tilslutte en subwoofer til tilslutningerne på højt (højttaler) niveau med højttalerledninger eller et højttalerstik. Tjek specifikationerne på din subwoofer på forhånd. Brug af høj (højttaler) niveauforbindelser vil bruge det samme lydsignal til andre højttalere, hvilket giver mulighed for mere præcist timet bas.

Kan du tilslutte en subwoofer med højttalerledning?

Selvom subwoofere er beregnet til at blive brugt med deres egne specifikt designede ledninger, er de også i stand til at betjene ved hjælp af højttalerledninger.

Hvad er højttalerindgangene på en subwoofer til?

Da dette er tilfældet, skal subwooferen modtage de lydsignaler, der er beregnet til, at denne højttaler kan producere: de laveste frekvenser af en lydproduktion. LFE-indgangen i en subwoofer gør det muligt at gøre dette via én standardiseret forbindelse.

Hvad betyder subwoofer-output?

Nogle stereoforstærkere og forforstærkere har en "subwoofer-udgang", som normalt kun er en forforstærkerudgang, hvilket betyder, at det er et almindeligt linjeniveausignal med fuld båndbredde, der er afhængigt af subwooferens delefilter til at bestemme, hvor meget højfrekvent information subwooferen vil smide væk. og hvor meget lavfrekvent information den vil beholde.

Hvorfor har min subwoofer to indgange?

Dobbelt input giver subwooferen en ekstra følsomhedsjustering. Normalt ville det være nok at bruge et mono LFE subwoofer-signal fra sin processor. ... Ved at bruge begge indgange med det samme monosignal fordobles subwooferens følsomhed. Det betyder, at der nu kun er halvdelen af ​​signalstyrken til at drive den til fuld udgang.

Hvordan tilslutter jeg min subwoofer til mine stereohøjttalere?

Forbinde. Hvis du bruger din subwoofer med en hjemmebiografreceiver, er tilslutningen enkel: Bare kør et lydforbindelseskabel som dette fra receiverens subwooferudgang til subwooferens linjeindgang (billedet ovenfor). Hvis subwooferen har en indgang mærket LFE, skal du bruge den.

Hvordan slår jeg mine baghøjttalere ind i subs?

Nogle (mange) strømforsynede subs har højniveau-indgange, så du kan bare trykke på de bagerste højttalerledninger. Hvis din bil har en fabrikssub, så brug dens højttalerledning i stedet. Hvis den ikke har højniveau-indgange, kan du bruge en grundlæggende line-out-konverter, der forbinder højttalerledningerne og forvandler dem til en rca-udgang.

Er et subwoofer kabel bare et RCA kabel?

Et RCA-kabel forbinder en subwoofer til en modtager med et lydsignal sendt til standard venstre, højre og centerkanaler med en koaksial forbindelse. Et subwooferkabel indeholder typisk de samme ledninger, men har yderligere afskærmning tilføjet for at reducere højttalerbrummen og give større lydklarhed.

Har subwoofere brug for specielle kabler?

Subwoofere kræver ikke nogen specifik form for lydkabler. Den specifikke type kabel, der er nødvendig for at tilslutte en subwoofer til et lydsystem, afhænger af de lydindgangsstik, der er indbygget på selve subwooferen.

Kan jeg tilslutte subwoofer uden forstærker?

Subwoofere er designet til at øge basfrekvenserne, hvilket resulterer i en dyb, dunkende lyd. I de fleste tilfælde er de parret med en forstærker for at booste lyden. Hvis du ikke har midler til begge komponenter, kan du stadig tilslutte en subwoofer uden forstærker; det involverer simpelthen lidt mere knowhow.

Hvad er højttaleroutput?

Højttalere er en af ​​de mest almindelige outputenheder, der bruges sammen med computersystemer. ... Højttalere er transducere, der omdanner elektromagnetiske bølger til lydbølger. Højttalerne modtager lydinput fra en enhed, såsom en computer eller en lydmodtager.

Hvad er højttalerniveauindgange?

Højttalerniveauindgange bruges, når du vil tilslutte en forstærker til din fabriksradio eller en eftermarkedsradio, der ikke har lavniveauindgange (RCA). Det giver dig mulighed for at bruge signalet, der kommer fra højttalerudgangene, som inputkilde til forstærkeren.

Hvad er lavniveau input på subwoofer?

Den mest almindelige brug for en subwoofer-indgang på lavt niveau er, når du bruger en AV-receiver til multikanals surround-lyd. De fleste AV-receivere vil have en dedikeret subwoofer pre-out på bagsiden. Dette vil normalt være markeret som 'sub' eller LFE.

Hvordan kopierer du videoer til usb?
Hvorfor kan jeg ikke kopiere video til USB? Hvorfor kan jeg ikke overføre en 4GB eller større fil til mit USB-flashdrev eller hukommelseskort? Dette s...
Hvad ville du bruge til at se en video på en computer?
Hvordan kan jeg se videoer på min computer, mens jeg arbejder? Sådan fungerer det Start filmene & tv-app og klik på en film, trailer eller tv-udse...
Hvad er fordelene og ulemperne ved et videokamera?
Hvad er fordelene ved et videokamera? Reducer tab, tyveri og hærværk Digitale overvågningskameraer optager og gemmer ikke kun mere video end analoge s...