Ubisoft

Hvordan sletter du en konto fra uplaya?

Hvordan sletter du en konto fra uplaya?

Hvis du er sikker på, at du gerne vil lukke din Ubisoft-konto permanent, kan du følge processen nedenfor.

  1. Naviger til webstedet Account Management, og log ind på din Ubisoft-konto.
  2. Klik på flisen Kontooplysninger.
  3. Naviger til afsnittet Luk din Ubisoft-konto.
  4. Klik på knappen Luk.

  1. Sletter Uplay inaktive konti?
  2. Kan du have 2 Ubisoft-konti?
  3. Hvordan sletter jeg min Ubisoft-konto på Xbox?
  4. Bliver Ubisoft-konti slettet?
  5. Hvordan logger jeg ud af min Ubisoft-konto?
  6. Kan jeg overføre et spil fra en Uplay-konto til en anden?
  7. Hvad er en Ubisoft-konto?
  8. Hvordan nulstiller jeg min Uplay-adgangskode?
  9. Hvordan annullerer jeg min Ubisoft-konto?
  10. Hvordan ændrer jeg min Uplay-e-mail?
  11. Hvordan deaktiverer jeg min Epic Games Ubisoft-konto?

Sletter Uplay inaktive konti?

Hvis din uplay-konto er inaktiv i 6 måneder, vil ubisoft slette din konto, på trods af at du har købt spil på den. Ingen vil returnere penge.

Kan du have 2 Ubisoft-konti?

Vi understøtter i øjeblikket ikke muligheden for at flette Ubisoft-konti. Men under visse omstændigheder kan vi muligvis overføre dit spil til din anden Ubisoft-konto. Vi er ikke i stand til at overføre indhold i spillet eller fremskridt i spillet. ...

Hvordan sletter jeg min Ubisoft-konto på Xbox?

Svar (5) 

Du vil gerne arbejde med Ubisoft-support for at se, hvordan du fjerner kontoen fra din Xbox-konto. Naviger til fanen Kontooplysninger, og du vil se Tilknyttede konti nederst på siden. Klik derefter på knappen Fjern link under den platform, du ønsker at fjerne tilknytningen til fra din Ubisoft-konto.

Bliver Ubisoft-konti slettet?

Vær forvisset om, at Ubisoft ikke automatisk lukker inaktive konti. Men i henhold til vores vilkår for brug kan vi i sjældne tilfælde træffe foranstaltninger for at overholde nogle lokale databeskyttelseslove.

Hvordan logger jeg ud af min Ubisoft-konto?

Bemærk: Der er ingen mulighed for at logge ud gennem Ubisoft Connect på konsollerne. Det er også muligt at linke din konsolkonto på vores Account Management-websted: 1.

Kan jeg overføre et spil fra en Uplay-konto til en anden?

Alle spil og indhold i spillet er knyttet til den platform, de er aktiveret på, så det er ikke muligt at overføre dem mellem platforme.

Hvad er en Ubisoft-konto?

Ubisoft-kontoen giver dig mulighed for at nyde alle Ubisoft-tjenester, inklusive Ubisoft Connect. Dette giver dig adgang til alle dine oplysninger på ét sted og drage fordel af eksklusive privilegier i dine spil.

Hvordan nulstiller jeg min Uplay-adgangskode?

Klik på Glemt din adgangskode?. Indtast e-mailadressen på den konto, du vil nulstille adgangskoden til. Fuldfør Captcha-bekræftelsen, og klik på Send. Dette vil sende en e-mail med yderligere instruktioner til den adresse, du har indtastet.

Hvordan annullerer jeg min Ubisoft-konto?

Få adgang til siden Mit abonnement i Ubisoft Store. Vælg Annuller medlemskab. Vælg Ja for at bekræfte annulleringsprocessen. Når den er annulleret, vil denne mulighed blive erstattet med Re-Activate Ubisoft+.

Hvordan ændrer jeg min Uplay-e-mail?

​​​​​• Gå til siden Kontooplysninger. ​​​​​​• Log ind med din Ubisoft-konto, hvis du ikke er logget ind automatisk. ​​​​​• Vælg Rediger i afsnittet Private oplysninger. Vælg Skift ud for din e-mailadresse.

Hvordan deaktiverer jeg min Epic Games Ubisoft-konto?

Log ind på Ubisoft Accounts Site. Du vil være på fanen Kontooplysninger, og den vil vise din offentlige profil. Rul ned til Tilknyttede konti. Klik på knappen Fjern link for at afbryde forbindelsen til Epic Games-kontoen med Uplay.

Hvordan kan du justere rystelsen af ​​skærmen?
Hvilken app får din video til at ryste? Metode 1 Filmora Video Editor - Enkel og praktisk Video Shake Effect Editor. Filmora Video Editor til Windows ...
Hvordan ændrer du mp4 video dimensioner?
Hvordan ændrer jeg rammestørrelsen på en MP4? Upload dine MP4-videoer klik på Tilføj medie, derefter på Tilføj video, find dine filer, og tryk på Åbn....
Hvordan gemmer du en video på din computer uden at downloade den?
Er det muligt at gemme en YouTube-video på din computer? Du kan downloade videoer, som du allerede har uploadet. Hvis du ikke selv har uploadet videoe...