Bogmærker

Hvordan sletter du et bogmærke på en Mac?

Hvordan sletter du et bogmærke på en Mac?

Slet et bogmærke i Safari på Mac

  1. I Safari-appen på din Mac skal du klikke på knappen Sidepanel på værktøjslinjen og derefter klikke på Bogmærker.
  2. Ctrl-klik på bogmærket, og vælg derefter Slet.

  1. Hvordan sletter jeg bogmærker i Chrome på en Mac?
  2. Hvordan sletter du et bogmærke?
  3. Hvorfor kan jeg ikke slette bogmærker i Chrome?
  4. Hvordan redigerer du bogmærker på Mac?
  5. Hvordan sletter du flere bogmærker på en Mac?
  6. Hvordan sletter du et bogmærke, der ikke vil slette?
  7. Hvordan sletter jeg alle bogmærker i Safari?
  8. Hvordan højreklikker du på en Macbook?
  9. Er der en måde at slette alle bogmærker på én gang?

Hvordan sletter jeg bogmærker i Chrome på en Mac?

Find det bogmærke, du vil slette. Kontrol Klik på bogmærket. Vælg Slet. (Hvis du vil slette flere bogmærker på én gang i Chrome, skal du holde kommandotasten nede, mens du vælger bogmærker, derefter styre klik og vælg Slet.

Hvordan sletter du et bogmærke?

For at fjerne et bogmærke fra bogmærkelinjen skal du højreklikke på bogmærket og derefter venstreklikke på Slet. For at fjerne et bogmærke fra andre bogmærker skal du venstreklikke på Andre bogmærker, finde det bogmærke, der skal fjernes, højreklikke og derefter klikke på Slet.

Hvorfor kan jeg ikke slette bogmærker i Chrome?

Den mest sandsynlige årsag til, at Chrome undlader at slette bogmærker permanent, er, når Chrome Sync ikke registrerer dine ændringer. I stedet for at fjerne dine bogmærker på tværs af enheder, er der mærkelige tilfælde, hvor Chrome Sync kan genuploade dem.

Hvordan redigerer du bogmærker på Mac?

For at redigere et bogmærkes beskrivelse skal du dobbeltklikke på en mappe i sidebjælken, derefter Ctrl-klikke på elementet og vælge Rediger beskrivelse. Du kan også administrere bogmærker ved at vælge Bogmærker > Rediger bogmærker.

Hvordan sletter du flere bogmærker på en Mac?

For at slette flere bogmærker skal du holde "Kommando"-tasten nede, mens du vælger hvert bogmærke og derefter trykke på "Slet"-tasten på din Mac.

Hvordan sletter du et bogmærke, der ikke vil slette?

Højreklik på et bogmærke og vælg "Slet." Når som helst i Chrome kan du højreklikke på et bogmærke og vælge "Slet" for at slette det permanent. Du kan gøre dette for bogmærker i din bogmærkelinje, bogmærkehåndteringen eller listen i sektionen "Bogmærker" i Chrome-menuen.

Hvordan sletter jeg alle bogmærker i Safari?

Klik på Bogmærker i topmenuen. Klik derefter på Rediger bogmærker. Bogmærkelisten vises. Vælg de bogmærker eller samlinger, du vil fjerne, og højreklik (Ctrl-Klik, hvis din mus kun har én knap) og vælg Slet.

Hvordan højreklikker du på en Macbook?

Du kan højreklikke på en Mac-computer ved at bruge kontrolknappen, trykke på pegefeltet med to fingre eller tilslutte en ekstern mus til din enhed.

Er der en måde at slette alle bogmærker på én gang?

For at bruge bogmærkehåndteringen, gå til chrome://bookmarks/ > ⋮ til højre for det bogmærke, du vil slette > Slet. For at slette alle bogmærker skal du gå til bogmærkehåndteringen, vælge alle og klikke på Slet.

Måder at konvertere filmfiler fra et format til et andet?
Hvilken er bedre MP4 eller AVI? Både AVI og MP4 er velegnede til YouTube, men MP4 gør et meget bedre stykke arbejde, da det kan komprimeres uden at mi...
Hvorfor går din video hurtigere og langsommere?
Hvorfor er min video langsommere? Slowmotion videoproblem kan opstå i streaming såvel som gemte videoer på din harddisk, SD-kort, pen-drev osv. Proble...
Hvorfor kan folk godt lide at søge opmærksomhed på computerspil nogle gange?
Hvorfor nyder folk at se spillere spille? En af de største faktorer ved at se streamere spille videospil er streamerens personlighed. Værten gør gamep...