Bogmærker

Hvordan sletter jeg et bogmærke på min mac

Hvordan sletter jeg et bogmærke på min mac

Slet et bogmærke i Safari på Mac

  1. I Safari-appen på din Mac skal du klikke på knappen Sidepanel på værktøjslinjen og derefter klikke på Bogmærker.
  2. Ctrl-klik på bogmærket, og vælg derefter Slet.

  1. Hvordan sletter jeg et bogmærke?
  2. Hvordan redigerer jeg Safari-bogmærker på Mac?
  3. Hvordan sletter du flere bogmærker på en Mac?
  4. Hvordan slipper jeg af med bogmærkesidebjælken i Safari?
  5. Hvordan sletter jeg alle bogmærker i Safari?
  6. Hvordan fjerner jeg et bogmærke fra min skærm?
  7. Kan du ændre bogmærkeikoner i Safari?
  8. Kan du tilpasse Safari?
  9. Hvordan vælger jeg flere bogmærker, der skal slettes?

Hvordan sletter jeg et bogmærke?

For at slette et bogmærke skal du blot venstreklikke på et bogmærke for at vælge et og derefter trykke på Delete-tasten på dit tastatur. Når bogmærket er blevet slettet, kan du lukke bogmærkehåndteringen.

Hvordan redigerer jeg Safari-bogmærker på Mac?

Du kan redigere dine favoritter ved at vælge Bogmærker > Rediger bogmærker. På iOS skal du trykke på Bogmærke-ikonet nederst i Safari-vinduet og derefter trykke på Rediger. Hvis du ser din læseliste eller historie, skal du trykke på fanen Bogmærker, som er den til venstre.

Hvordan sletter du flere bogmærker på en Mac?

Højreklik eller kontrol-klik på det bogmærke eller bogmærkemappe, du vil slette, og vælg "Slet" fra kontekstmenuen for at fjerne det bogmærke på din Mac. For at slette flere bogmærker skal du holde "Kommando"-tasten nede, mens du vælger hvert bogmærke og derefter trykke på "Slet"-tasten på din Mac.

Hvordan slipper jeg af med bogmærkesidebjælken i Safari?

Det kræver blot følgende få trin:

Tryk på bogikonet øverst til venstre for at tænde og slukke for det. Trin 2. Brug tastaturgenvejen til at skjule bogmærkelinjen ved at trykke på Command + Shift + B på dit tastatur.

Hvordan sletter jeg alle bogmærker i Safari?

Klik på Bogmærker i topmenuen. Klik derefter på Rediger bogmærker. Bogmærkelisten vises. Vælg de bogmærker eller samlinger, du vil fjerne, og højreklik (Ctrl-Klik, hvis din mus kun har én knap) og vælg Slet.

Hvordan fjerner jeg et bogmærke fra min skærm?

Højreklik hvor som helst øverst i browservinduet (A). Fra rullemenuen, der vises, skal du klikke på Favoritter (B) for at slå den til og fra.

Kan du ændre bogmærkeikoner i Safari?

En ting, som du ikke kan ændre i øjeblikket, er udseendet af ikonerne. Safari-favoritter-ikoner og Safari-bogmærke-ikoner bestemmes af det websted, de linker til. Hvis webstedet ikke har konfigureret sine favicons til Safari, viser bogmærket et generisk ikon.

Kan du tilpasse Safari?

I Safari-appen kan du ændre dit Safari-layout, tilpasse din startside, ændre tekststørrelsen på websteder og ændre visnings- og privatlivsindstillinger.

Hvordan vælger jeg flere bogmærker, der skal slettes?

Hold "Ctrl"-tasten nede, og klik på hvert bogmærke, du vil fjerne, for at vælge flere bogmærker.

Læser folk mere end at spille computerspil?
Er at spille videospil bedre end at læse? Spil ser ud til at være en god måde at engagere tilbageholdende læsere med historier, hvor 73 % af de adspur...
Er computerspil dårlige for dig ja eller nej?
Er computerspil dårligt for dig? Hvis du bruger for meget tid på at spille videospil, kan du udvikle en spilleforstyrrelse. ... En omfattende undersøg...
Sådan sætter du min PowerPoint-præsentation på YouTube?
Hvorfor kan jeg ikke eksportere min PowerPoint som en video? Deaktiver baggrundsprogrammer. Hvis andre programmer, der kører i baggrunden, forårsager ...