Subwoofer

Tilslut subwooferen til højttalerudgangen

Tilslut subwooferen til højttalerudgangen

Sådan tilsluttes en subwoofer til højttalerniveauudgangene

  1. Tjek specifikationerne på din modtager. ...
  2. Tjek specifikationerne på din subwoofer. ...
  3. Brug to højttalerledninger til at forbinde til forsiden og bagsiden af ​​sub'en på venstre og højre lydkanal. ...
  4. Juster filteret på subwooferen for at tydeliggøre lyden. ...
  5. Nyd bassen.

  1. Kan du tilslutte en subwoofer med højttalerledning?
  2. Hvordan tilslutter jeg min subwoofer til mine stereohøjttalere?
  3. Kan jeg tilslutte subwoofer til pre-out?
  4. Kan jeg tilslutte en subwoofer til et stereoanlæg?
  5. Kan en subwoofer bruges som højttaler?
  6. Er et subwoofer kabel bare et RCA kabel?
  7. Har subwoofere brug for specielle kabler?
  8. Kan jeg tilslutte subwoofer uden forstærker?
  9. Hvordan tilslutter jeg min subwoofer til venstre og højre indgang?
  10. Kan jeg tilslutte aktiv subwoofer til en forstærker?
  11. Hvordan tilslutter du en powered subwoofer til en passiv højttaler?
  12. Hvorfor har subwoofere højttalerudgange?

Kan du tilslutte en subwoofer med højttalerledning?

Selvom subwoofere er beregnet til at blive brugt med deres egne specifikt designede ledninger, er de også i stand til at betjene ved hjælp af højttalerledninger.

Hvordan tilslutter jeg min subwoofer til mine stereohøjttalere?

Brug et subwooferkabel (RCA-kabel), tilslut subwooferen til AV-receiveren ved at føre kablet fra receiverens subwooferudgang til subwooferens linjeindgang. Klipsch subwoofere kan tilsluttes via LFE-kanalen, den hvide RCA-forbindelse eller i et stereopar ved at bruge både de hvide og røde RCA-forbindelser.

Kan jeg tilslutte subwoofer til pre-out?

Pre-outs kan bruges med subwoofere, der har deres egen interne forstærker. Det er meget enkelt at tilslutte dine powered subwoofere til en pre-out. For at gøre dette skal du blot bruge et RCA-indgangsstik til at forbinde fra din receiver til din subwoofer.

Kan jeg tilslutte en subwoofer til et stereoanlæg?

Hvis du bruger din subwoofer med en stereomodtager, der mangler en subwoofer-udgang (og mange af dem gør), kan du tilslutte subwooferen ved hjælp af et ekstra sæt højttalerkabler, som vist ovenfor – forudsat at subwooferen har højttalerniveau (højttalerledning). ) tilslutninger, som valgene i vores Best Budget Subwoofer-guide gør.

Kan en subwoofer bruges som højttaler?

Subwoofere er designet til lavfrekvente lydsignalemissioner, inklusive deres strukturelle design, inkluderede komponenter og tilgængelige input- eller outputporte. Subs kan ikke bruges som højttalere, fordi de ikke har kapacitet til at streame højfrekvente lydsignaler, der kræves af andre højttalere.

Er et subwoofer kabel bare et RCA kabel?

Et RCA-kabel forbinder en subwoofer til en modtager med et lydsignal sendt til standard venstre, højre og centerkanaler med en koaksial forbindelse. Et subwooferkabel indeholder typisk de samme ledninger, men har yderligere afskærmning tilføjet for at reducere højttalerbrummen og give større lydklarhed.

Har subwoofere brug for specielle kabler?

Subwoofere kræver ikke nogen specifik form for lydkabler. Den specifikke type kabel, der er nødvendig for at tilslutte en subwoofer til et lydsystem, afhænger af de lydindgangsstik, der er indbygget på selve subwooferen.

Kan jeg tilslutte subwoofer uden forstærker?

Subwoofere er designet til at øge basfrekvenserne, hvilket resulterer i en dyb, dunkende lyd. I de fleste tilfælde er de parret med en forstærker for at booste lyden. Hvis du ikke har midler til begge komponenter, kan du stadig tilslutte en subwoofer uden forstærker; det involverer simpelthen lidt mere knowhow.

Hvordan tilslutter jeg min subwoofer til venstre og højre indgang?

For at tilslutte en subwoofer til dens receiver kan du bruge et LFE-indgangskabel eller et RCA-line-in-kabel (bruges til venstre og højre inputmuligheder). Forudsat at din subwoofer har mulighed for at bruge en LFE-indgang, vil dette være dit bedste valg. Men hvis ikke, så vil en RCA-indgangsmulighed fungere.

Kan jeg tilslutte aktiv subwoofer til en forstærker?

Mens en powered subwoofer (aktiv subwoofer) ikke behøver at være tilsluttet en forstærker, da dens forstærker er indbygget, kan du tilslutte en powered subwoofer til en forstærker kun til datatransmission. For at gøre dette skal du forbinde de to med RCA-kabler og tilslutte den strømforsynede sub til væggen for dens strømkilde.

Hvordan tilslutter du en powered subwoofer til en passiv højttaler?

Den første, mest ubesværede måde at forbinde de powered subwoofere med passive højttalere på er at bruge en stereo RCA. Nogle gange har højttalere ikke LFE-tilslutningerne. I så fald skal du bruge RCA-forbindelsen. RCA-forbindelse er punktet for at forbinde enhver lyd-videoenhed med dine højttalere.

Hvorfor har subwoofere højttalerudgange?

Som næsten alle andre har sub-en to sæt indgange, så den kan acceptere enten linje- eller højttalerniveau-indgangssignaler. Den "højttaler ud", du ser, er bare en bypass fra hi-level indgangene, så du kan føre ledningerne, der kommer fra en stereoforstærker, gennem sub'en og derefter til højttalerne.

Hvordan opdeler du en video i rammer?
Kan du opdele en video i individuelle rammer? Hver video består af flere frames, og du kan bruge Windows Live Movie Maker til at opdele videoen i hver...
Bruger folk for meget tid på multiplayer-spil?
Bruger folk for meget tid på videospil? Ifølge undersøgelsen spillede 41 procent af teenagedrengene og 20 procent af teenagepigerne videospil hver dag...
Hvad betyder MB i computertermer?
Hvad betyder MB i lager? Megabyten er et multiplum af enhedsbyten for digital information. Dets anbefalede enhedssymbol er MB. Enhedspræfikset mega er...