Pandora

Hvordan fjerner du Pandora radio fra en bærbar computer?

Hvordan fjerner du Pandora radio fra en bærbar computer?

Find Pandora i din startmenu. Højreklik for at få vist en ekstra menu. Vælg Afinstaller. Vælg Pandora fra listen, og bekræft ved at vælge Afinstaller igen.

  1. Hvordan fjerner jeg Pandora-appen fra Windows 10?
  2. Hvorfor kører Pandora altid i baggrunden?
  3. Hvordan forhindrer jeg Pandora i at åbne automatisk?
  4. Hvordan sletter jeg sange fra Pandora?
  5. Hvorfor bliver Pandora ved med at stoppe på min computer?
  6. Hvordan slår jeg Pandora fra uden at logge ud?
  7. Hvorfor fortsætter Pandora med at spille, efter jeg har lukket appen?
  8. Hvorfor bliver min Pandora ved med at skifte station?
  9. Hvad er Pandora AutoPlay?
  10. Hvordan slår jeg Pandora fra på mit Iwatch?

Hvordan fjerner jeg Pandora-appen fra Windows 10?

Windows-tast+i > Apps > Rul ned til denne app > Klik på denne app > Afinstaller.

Hvorfor kører Pandora altid i baggrunden?

Ikke alle applikationer kan køre samtidigt, men Pandora er blandt de apps, der kører i baggrunden, når du bruger en anden applikation. I modsætning til de fleste apps, som automatisk lukker ned, når du trykker på "Hjem"-knappen, fortsætter Pandora med at arbejde, medmindre du manuelt stopper musikken, før du vender tilbage til startskærmen.

Hvordan forhindrer jeg Pandora i at åbne automatisk?

Åbn Pandora-appen og gå til din profil. Vælg gearet Indstillinger. Klik på Avanceret. Slå kontakten fra.

Hvordan sletter jeg sange fra Pandora?

Hvis du er i redigeringstilstand, skal du trykke på Næste (iOS) eller Gem (Android) for at lukke og gemme dine ændringer. Sådan redigerer du tommelfingeren på en afspilningsliste: Hvis dette skete under din aktuelle lyttesession, skal du blot fjerne tommelfingeren for nummeret. På skærmen Spiller nu skal du trykke på det fremhævede tommelfingerikon, du vil fjerne.

Hvorfor bliver Pandora ved med at stoppe på min computer?

Hvis du bruger en internet-firewall eller et antivirusprogram, kan det blokere dele af vores websted. Prøv at give adgang til pandora.com inden for disse programmer, og prøv derefter at besøge vores websted igen. Hvis dette ikke hjælper, så prøv at deaktivere sådanne programmer helt som en test for at se, om dette påvirker dit problem.

Hvordan slår jeg Pandora fra uden at logge ud?

Træk notifikationslinjen på startskærmen ned, og tryk på Pandora-posten for at vende tilbage til Pandora Now Playing-skærmen. Tryk på knappen "Menu" på din enhed, og tryk derefter på "Afslut" for at afslutte Pandora-appen.

Hvorfor fortsætter Pandora med at spille, efter jeg har lukket appen?

Det kan være et Wi-Fi- eller mobilsignalproblem eller andre apps, der forstyrrer afspilningen. Det kan være din telefons batterisparefunktion, der lukker ned for dine melodier. Uanset årsagen til, at din Pandora-app går på pause, er det et irriterende problem, som heldigvis (normalt) er ret nemt at løse.

Hvorfor bliver min Pandora ved med at skifte station?

Tjek for at se, om der er tilgængelige opdateringer til din Google Home Mini-enhed og Pandora-apps. Opdater om nødvendigt. Genstart din Google Home Mini-enhed ved at tage strømkilden ud og tilslutte den igen. Prøv at fjerne og tilknytte din Pandora-konto via Google Home-appen.

Hvad er Pandora AutoPlay?

af Pandora den 8. juni 2017

Takket være en ny funktion kaldet AutoPlay, holder Pandora musikken ved at spille, så de sange, du elsker, aldrig behøver at stoppe. Nu tilgængelig på iOS og Android, vil AutoPlay nemt skifte fra on-demand til tilbagelænet lytning, der er helt personlig og unik for dig.

Hvordan slår jeg Pandora fra på mit Iwatch?

Gå til Watch-appen på iPhone. Rul ned og find Pandora. Tryk på Pandora, og deaktiver derefter Vis-appen på Apple Watch.

Hvordan kopierer du videoer til usb?
Hvorfor kan jeg ikke kopiere video til USB? Hvorfor kan jeg ikke overføre en 4GB eller større fil til mit USB-flashdrev eller hukommelseskort? Dette s...
Hvad er den bedste harddisk til videoredigering?
Hvilken størrelse harddisk skal jeg bruge til videoredigering? Opbevaring Mindst 256 GB harddisk, 7200 RPM, helst SSD (hurtigste), HDD også god... køb...
Er sport bedre end computerspil?
Er sport mere end et spil? Selvom især professionel sport er mere end noget andet, en underholdningsvirksomhed skabt for at give betalende tilskuere n...