Oversættelse

Definer oversættelse som brugt i computergrafik?

Definer oversættelse som brugt i computergrafik?
  1. Hvad er oversættelse i computergrafik?
  2. Hvad er oversættelse i grafisk design?
  3. Hvad er oversættelse i billedbehandling?
  4. Hvad er et oversættelseseksempel?
  5. Hvad er oversættelse af et objekt?
  6. Hvad forstår du ved oversætter?
  7. Hvad er billedoversættelse?
  8. Hvad er billedoversættelse?
  9. Hvordan beskriver du en oversættelse?
  10. Hvad er vigtigheden af ​​oversættelse?
  11. Hvad er oversættelse i robotteknologi?
  12. Hvad er oversættelse i bevægelse?

Hvad er oversættelse i computergrafik?

Translation er en bevægelse af objekter uden deformation. Hver position eller hvert punkt er oversat med det samme beløb. Når den rette linje er oversat, vil den blive tegnet ved hjælp af endepunkter. For at oversætte polygon konverteres hvert hjørne af polygonen til en ny position.

Hvad er oversættelse i grafisk design?

Processen med grafisk oversættelse producerer tegninger af øjeblikkelig genkendelse og overraskende visuel interesse. Grafisk oversættelse er lige så meget kunst, som det er design, og fokuserer på skabelsen af ​​et billede med de visuelle midler til abstraktion, reduktion og fortolkning med punkt, linje, plan, skygge og skygge.

Hvad er oversættelse i billedbehandling?

Oversættelse bruges til at forbedre visualisering af et billede, men har også en rolle som preprocessor i applikationer, hvor registrering af to eller flere billeder er påkrævet. Oversættelse er et særligt tilfælde af affin transformation.

Hvad er et oversættelseseksempel?

Definitionen af ​​en oversættelse er en fortolkning fra et sprog eller en situation til en anden. Et eksempel på en oversættelse er "bueno", der betyder "god" på spansk. Et eksempel på en oversættelse er at fortælle en forælder betydningen bag deres teenagers ansigtsudtryk.

Hvad er oversættelse af et objekt?

Oversættelse Definition

Translation er et udtryk, der bruges i geometri til at beskrive en funktion, der flytter et objekt en vis afstand. Objektet er ikke ændret på anden måde. Det er ikke roteret, reflekteret eller ændret størrelse. ... I en oversættelse skal hvert punkt på objektet flyttes i samme retning og i samme afstand.

Hvad forstår du ved oversætter?

En oversætter eller programmeringssprogprocessor er et generisk udtryk, der kan henvise til alt, der konverterer kode fra et computersprog til et andet.

Hvad er billedoversættelse?

Billedoversættelse er maskinoversættelse af billeder af trykt tekst (plakater, bannere, menuer, skærmbilleder osv.).

Hvad er billedoversættelse?

Billede-til-billede-oversættelse (I2I) har til formål at overføre billeder fra et kildedomæne til et måldomæne, mens indholdsrepræsentationerne bevares.

Hvordan beskriver du en oversættelse?

En oversættelse flytter en form op, ned eller fra side til side, men den ændrer ikke dens udseende på nogen anden måde. Oversættelse er et eksempel på en transformation. ... Hvert punkt i formen oversættes den samme afstand i samme retning.

Hvad er vigtigheden af ​​oversættelse?

Oversættelse muliggør effektiv kommunikation mellem mennesker over hele verden. Det er en kurer for overførsel af viden, en beskytter af kulturarven og afgørende for udviklingen af ​​en global økonomi. Højt dygtige oversættere er nøglen.

Hvad er oversættelse i robotteknologi?

En translation er en forskydning, hvor intet punkt i det stive legeme forbliver i dets udgangsposition, og alle rette linjer i det stive legeme forbliver parallelle med deres oprindelige orienteringer.

Hvad er oversættelse i bevægelse?

1 Oversættelse. En bevægelse, der bevæger alle punkter i en krop på lige linjer over identiske afstande, kaldes lineær bevægelse eller translation.

Er vanedannende spil dårligt?
Er gaming for dårligt? Hvis du bruger for meget tid på at spille videospil, kan du udvikle en spilleforstyrrelse. ... En omfattende undersøgelse fra J...
Hvad er en god Avi til mpeg4 konverter?
Hvordan konverterer jeg AVI til MPEG 4? Trin 1 Træk & Slip eller tryk for at tilføje AVI-fil. Trin 2 Vælg outputformatet som MPEG-4. Trin 3 For at...
Hvordan man downloader video til filer
Hvordan kan jeg kopiere et videoklip? Højreklik på filen og vælg Kopier. Hvis du holder ctrl og c-tasterne nede samtidig, kopieres din video også. Kan...